• A klímaberendezések karbantartása
  2018. május 26
  448

  Ahhoz, hogy hosszú távon élvezhessük a klímánk nyújtotta kényelmi funkciókat, nélkülözhetetlen a meghatározott időközönkénti, – általában évente egy-két alkalommal történő –, rendszeres karbantartás. Ez nem csak azért fontos, mert kihagyása a gyártói garancia elvesztéséhez vezet.

 • Vásároljunk klímát megbízható szakértőtől! – a Word Klíma Debrecen ebben segítséget nyújt!
  2018. május 18
  432


  Nyakunkon a klímaszezon, ilyenkor a legtöbben már szeretnénk időben, még a nyári hőség előtt megvásárolni és beszereltetni berendezésünket. A megfelelő készülék kiválasztása azonban nem is olyan egyszerű feladat.
  A Word Klíma Debrecen az alábbi tanácsokkal szeretné megkönnyíteni a vásárlást:

 • A 21. század innovációja: az okos klíma
  2018. május 12
  419

  A Word Klíma debreceni szaküzletében is egyre keresettebbek és elterjedtebbek a „smart”, vagyis az okos klímák, melyek nagymértékben megkönnyítik az életünket, a korszerű technológiának köszönhetően jelentősen javítják életminőségünket. De mit is jelent ez a kifejezés valójában?

 • Cooper & Hunter klímaberendezések: felhasználóbarát ár és kialakítás
  2018. május 06
  1120

  Az amerikai székhelyű, 30 országba exportáló Cooper & Hunter több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hűtés és légkondicionálás területén, hazánkban viszont csak néhány éve érhetőek el ennek a nagy múltú gyártónak a kimagasló minőségű termékei, melyeket a Word klíma Debrecen kínálatában megtalál!

 • Innováció és energiatakarékosság: bemutatkoznak a Nord klímák
  2018. április 28
  404

  A Nord klímaberendezéseket a világ egyik legnagyobb gyártója, a GREE dobja piacra, mely márkanév egyet jelent a minőséggel és a szigorú minőségi előírásoknak való megfeleléssel. Ezek a berendezések kitűnő alternatívát nyújtanak azok számára, akik nem szeretnének egy kisebb vagyont elkölteni lakásuk hőmérsékletének optimalizálására, ugyanakkor lényeges szempontként tekintenek a kiváló teljesítményre és a nagyfokú hatékonyságra.

 • Egy kültéri hány beltéri?
  2017. november 03
  893

  Nagyon sok ügyfél kérdezi, hogy a meglévő klímájukra, vagy olyan légkondicionáló berendezésre, amit éppen meg szeretnének vásárolni, lehet-e rákötni még egy beltéri egységet.