• Egy kültéri hány beltéri?
  2017. november 03
  117

  Nagyon sok ügyfél kérdezi, hogy a meglévő klímájukra, vagy olyan légkondicionáló berendezésre, amit éppen meg szeretnének vásárolni, lehet-e rákötni még egy beltéri egységet.

 • Ellenőrzik majd a klímaszerelést
  2017. október 24
  103

  Nem titok, hogy manapság bárki vásárolhat klímát, légkondicionáló berendezést, amelyet az állam részéről támogatott az a tény, hogy a klíma beszerelését nem ellenőrizték eddig hivatalos állami szervek.

 • Melyik légkondicionáló egységet válasszam?
  2017. október 19
  94

  Mindenkiben jogosan merül fel ez a kérdés az évről-évre egyre fullasztóbb nyári hónapok közeledtével. Rengeteg féle klíma létezik, szerteágazó technikai megoldásokkal, de ahhoz, hogy ki tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbbet, először a következő kérdésekre kell válaszolnunk:

 • Melyiket válasszam: GEO tarifa vagy H-tarifa?
  2017. október 11
  81

  Milyen áramtarifát válasszunk, ha hőszivattyúnk van: GEO tarifát vagy H-tarifát és a klíma Debrecen városában található? Több szempontot kell figyelembe vennünk, amikor mérlegeljük a döntést.

 • Mit kell tudni a H-tarifáról?
  2017. október 03
  86

  A hőszivattyús tarifa, vagyis H-tarifa egy körülbelül 7 éve bevezetett tarifa a korszerű hőszivattyúk működtetéséhez.

 • Mit kell tudni a legionárius betegségről?
  2017. szeptember 27
  81

  A legionárius betegség, vagy más néven légiós megbetegedés napjaink egyik leggyakoribb kórja. A kórokozók által terjedő megbetegedést egy baktérium okozza, amely főként a vízi organizmusokban található.