A 21. század innovációja: az okos klíma

2018. május 12
709
A 21. század innovációja: az okos klíma

 

A Word Klíma debreceni szaküzletében is egyre keresettebbek és elterjedtebbek a „smart”, vagyis az okos klímák, melyek nagymértékben megkönnyítik az életünket, a korszerű technológiának köszönhetően jelentősen javítják életminőségünket. De mit is jelent ez a kifejezés valójában?

 

Klímavezérlés WiFi-n keresztül

Okos klíma alatt elsősorban azokat a berendezéseket értjük, melyek WiFi-n keresztül, távvezérléssel (is) működtethetőek. Egy okos klíma segítségével bármikor és főként bárhonnan elindíthatjuk vagy leállíthatjuk klímaberendezésünket, továbbá beállíthatjuk a lakás optimális hőmérsékletét. Mindösszesen egy WiFi kapcsolattal rendelkező eszközre – számítógép, okostelefon vagy táblagép – van szükségünk, melyre telepítjük a megfelelő alkalmazást. Használatuk és hálózatra történő csatlakoztatásuk alapvetően nem bonyolult feladat, amennyiben mégis bármilyen kérdése felmerülne, a Word Klíma Debrecen szakértői készségesen állnak rendelkezésére!

 

klímavezérlés wifin keresztül

 


Biztosan vannak olyan, akik csak legyintenek, hogy mégis mire jó ez. Pedig nem is gondolnák, hogy egy ilyen berendezés mennyivel komfortosabbá teheti az életüket. Gondoljunk csak bele: nyár van, árnyékban 30°C. Egész nap az irodában ültünk, és éppen tartunk hazafelé. Néhány gombnyomással már előre beindítjuk a klímát, beprogramozzuk a számunkra tökéletes hőmérsékletet, így mire hazaérünk, nincs más dolgunk, mint élvezni a pihenést a hűvös szobában.

 

További innovatív intelligens klíma funkciók

A WiFi vezérlésen túl az elmúlt néhány évben – a Word Klíma Debrecen kínálatában is megtalálható legnagyobb gyártók – egyéb intelligens funkciókkal is ellátták készülékeiket, melyek nagymértékben elősegítik az extra kényelmes és költséghatékony használatot. Egyes modellek például jelzik, ha hibát észlelnek, és hatékony megoldásokat kínálnak azok elhárítására, így nem kell minden esetben szerelőt hívnunk. Az ön-diagnosztizáló funkció az automatikus szerelési hibák felismerésével pedig segítséget nyújt a szerviz munkatársak számára a tökéletes üzembe helyezéshez és működtetéshez.

 

telefonról vezérelhető klíma Debrecenben


További információra van szüksége az okos klímákkal kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
World Klíma Debrecen Marosi Tibor telefon: +36-20-5500-707 e-mail: info@worldklima.hu

címkék: