Klíma akció szereléssel – csapjon le elsőként a legjobb klíma berendezéseinkre!

2019. május 14.
4819
Klíma akció szereléssel – csapjon le elsőként a legjobb klíma berendezéseinkre!

Elérkezett a várva-várt melegebb szezon, búcsút inthetünk a fagyos zúzmaráktól csillogó reggeleknek, végre ledobhatjuk magunkról a téli hótaposót, és feltölthetjük magunkat a meleg napsugarak ölelésében. Azonban általában a kellemes tavaszi időből hirtelen válik égető forrósággá és vele együtt lakásunk fullasztóvá, így nem árt, ha időben gondoskodunk a megfelelő klíma kiválasztásáról. Ha a piacon körbenézünk, megannyi féle klíma akció közül válogathatunk, azonban nagyon nem mindegy, hogy kinél, és melyik típus mellett tesszük le voksunkat. Ebben lesz segítségére az évtizedes tapasztalattal rendelkező World Klíma Debrecen!

Válogasson kedvére a GREE vagy Cooper & Hunter akciós klímák közül, és varázsoljon kellemes hőmérsékletet otthonába!

A technika rohamos léptékű fejlődésének hála, ma már az, hogy valaki légkondicionáló berendezéssel rendelkezik otthonában, nem számít egy elérhetetlen luxuscikknek és mindennél fontosabb szemponttá vált az, hogy az emberek komfortosan érezzék magukat az lakásuk falai között. Ez nem csak a nyári hőséget hivatott átvészelni, hanem akár teljesítőképességünk maximalizálását is segíti olyan esetekben, ha például valaki otthonról dolgozik. A bőséges termékválasztékunkból olyan akciós klíma is megtalálható, amelyek a hagyományos alapfunkciójukon túl, olyan kényelmi funkciókkal is el van látva, amelyek nagyban megkönnyítik életünket.

A World Klíma által forgalmazott klímák, akárcsak a GREE vagy a Cooper & Hunter, jelenleg is számtalan otthonban teszik könnyebbé a mindennapokat és működnek problémamentesen hosszú évekig, kimagasló hatásfokkal, és légiesen halkan, mindezt energiatakarékosan.

Mi nem árulunk zsákbamacskát! Ne szaladjon bele az ismeretlen eredetű gyártók karjaiba!

Akinek még soha nem volt saját klíma a birtokában, első ránézésre számos kérdés vetülhet fel benne, a megfelelő típus kiválasztásától kezdve az üzemeltetési költségeken át. Ha szétnézünk a jelenlegi piacon, a bőség zavarától megrészegülhetünk és sokszor téves döntést hozhatunk, hiszen már az egyszerűbb hipermarketekben, de akár már az internetes keresőoldalakon is számos típus és márka köszönhet vissza ránk. Azonban jó, ha tudjuk, hogy nem mindig a legnevesebb és jól ismert gyártók termékei a befutóak! Szembe sodorhat minket a paletta olyan a semmiből megjelenő gyártókkal is, akik igen kedvező áron kecsegtetik portékáikat és első ránézésre az európai versenytársak színvonalát képviselik, azonban számos buktatót rejthetnek magukban. Első körben olyan garanciális feltételeket kínálhatnak, amely vagy nagyon rövid időtávlatot fednek le, vagy rosszabb esetben egyáltalán nincs is, és laikusként sokszor pont a garanciális feltételek felett siklik el figyelmünk. Abban sem lehetünk bizonyosak, hogy sokszor az  alacsonyabb áron beszerzett klíma egyáltalán fog-e passzolni lakóhelyiségünk paramétereihez. Kellemetlen, igaz?

Sokszor már a betelepítés során olyan pofon érhet minket, hogy rájövünk, hogy csak magunkra számíthatunk, és azért valljuk be: nem egy egyszerű kirakós játékról van szó. Meghibásodáskor pedig olyan falakba ütközhetünk, hogy hetekig, vagy akár hónapokig is várnunk kell majd, amíg valaki a segítségünkre szalad, vagy szinte egyáltalán nem is találunk hozzá megfelelő szakembert.

A World Klíma Debrecen és környékén INGYENES tanácsadással és helyszíni felméréssel, ezen kívül kedvező garanciális feltételekkel, teljes körű beszereléssel és karbantartással próbálja Önről levenni a terhet! Az ingyenes tanácsadás és felmérés során pedig nincsenek menet közben felmerülő tételek és egyéb kötelezettségek sem!

Ne bízza a véletlenre a klíma választást!

Kattintson a részletekért!


Számoljon le az előítéletekkel, és nézzen szét a kínai gyártóktól származó prémium minőségű akciós klímák között is!

Sokan kételkedve fogadják a kínai gyártóktól származó berendezéseket, és automatikusan a rossz minőségű, tömeg-gyártott kacatokra asszociálnak velük, azonban elfelejtjük, hogy a kínai piac rohamosan fejlődik és olyan technológiai átalakuláson megy keresztül évről-évre és annyi innovatív ötlettel és megoldással áll elő, hogy ember legyen a talpán, amelyik európai gyártó ezt lekörözni tudná. Ezekbe a klímákba számos olyan kényelmi, vagy éppen energiatakarékos funkciót csempésztek bele, amely a jól ismert gyártók berendezéseiben is épp úgy megtalálhatók (pl. automatikus klíma újraindítási funkció, készenléti üzemmód, „turbo” hűtési funkció stb.) és mindezt kiváló ár-érték arányban és szemfényvesztés nélkül tudják nekünk biztosítani. A kínai gyártók által kínált klímák garanciája megközelíti a prémium márkák időtartalmát, és ezen belül egy igen széles skálából válogathatunk mind a terméket, mind a teljesítményt illetően.

Száz szónak is egy a vége: a felsorolás itt még közel sem ért véget, így vegye szemügyre a legmenőbb és akciós klíma berendezéseinket!

Bemutatkozik az egyik leggyorsabban feltörekvő kínai klíma márka, a GREE!

A GREE márka 2012 óta rendületlenül halad előre a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek élén, amely első sorban a pénztárcabarát árával és megannyi kényelmi funkciójával vált ismertté. Tudta? Már a World Klíma debreceni üzletében is számos GREE akciós klíma darabból válogathat!

A GREE akciós klímák nemcsak a nyári tikkasztó hőségben segítenek rajtunk, hanem akár hűvösebb időszakban ideális társul szolgálnak: tomboljon kint akár -20 fok és jeges sarki szél, akkor is hatékonyan tudja felfűteni az otthonunk azon helyiségeit, amelyre épp szükségünk van, emellett pedig öndiagnosztikával is kecsegtetnek. A GREE klímák egyedi légterelési funkcióval vannak ellátva, ami azt jelenti, hogy egy hagyományos klímával szemben vízszintesen-és függőlegesen is állíthatóak, így a szoba hőmérséklete minél előbb kiegyenlítődhet. Készenléti üzemmódban nagyon csekély mennyiségű áramot fogyasztanak, így energiatakarékos megoldást nyújtanak, ezen felül pedig a World Klíma üzletében kapható GREE klíma berendezések mindegyike A++ vagy A+++ besorolást kapott. Extra újdonság! Az egyedülállóan a GREE által fejlesztett G10 inverter technológia segítségével akár 1 Hz frekvenciával is csökkenhet a kompresszorunk fordulatszáma. Mi az eredménye ennek? Kimagasló energiahatékonyságra tehetünk szert!


akciós klíma szereléssel

Helyezze magát kényelembe és élvezze ki a prémium kategóriás klímák nyújtotta előnyöket!


A GREE klímák az egészségünkről is gondoskodnak. Automatikus tisztító funkcióval is rendelkeznek, ezáltal pedig a hőcserélő egység mindig tiszta marad, így nem kell tartanunk a különböző kórokozók megjelenésétől, de ezen kívül megannyi szűrővel lehetnek felruházva. Például az aktív szén szűrő a lakást belengő esetleges kellemetlen szagokat hatékonyan távolítja el, az ezüst ion szűrő a baktériumok majdnem 100%-át eliminálja, és a katechin szűrő pedig a rákkeltő anyagok 95%-ától szabadítja meg otthonunkat.

A GREE akciós klímák számos egyéb csúcstechnológiás funkciókkal vannak ellátva, melyek átböngészésére kattintson ide . Tudta? A GREE klíma gyártója minden cégünknél forgalmazott típus esetében 5 év kimagasló hosszúságú garanciával szolgáltat. De nem csak a készülékre, hanem az általunk végzett szolgáltatásokra is garanciát vállalunk!


GREE klímák 250 ezer Ft alatt

A GREE AMBER Inverter GWH09YC és GWH12YC például máris az A+++ energiaosztályozással, a lehető legjobb hatékonysággal vesz le minket a lábunkról, majd tovább fokozza a kedélyeket a beépített Turbo funkciójával, melynek megnyomásával, szinte tornádó-szerű sebességgel hűthetjük le az otthonunkat. A távirányítóba integrált, intelligens I-FEEL funkción túl például éjszakai móddal, öndiagnózissal, áramszünet memóriával és automata tisztítással is találkozhatunk.

Bővebb információ elérhető a GREE klíma akciók ajánlatairól, ide kattintva .

GREE klíma akciók

GREE klímák 250 ezer Ft felett

A GREE Comfort X GWH18ACD klíma személyében például egy nagyon csendes és energiatakarékos készüléket ismerhetünk meg. A beépített Cold Plasma levegőtisztító segítségével nem kell többet tartanunk a betolakodó kórokozóktól sem, hiszen elpusztítja a baktériumok több mint 90% -át, emellett semlegesíti a nem kívánt szagokat és negatív töltésű ionokkal járja át a szoba levegőjét. A készülék számos kényelmi és extra funkcióval van ellátva, emellett az egyedi tervezésű, beépített csepptálca például minimalizálja a vízszivárgás esélyét.

Bővebb információ a GREE klíma akciók ajánlatairól, ide kattintva .

GREE klíma akciók


Tudta, hogy a klíma az allergiás tünetek kezelésében is segíthet? Vegyen egy mély lélegzetet egy kimerítő nap után!

Számtalan embert gyötör akár napi szinten az éves vagy szezonálisan előbukkanó allergia kellemetlen tünetei, amelyet számos módszerrel kezelhetünk eredményesen, de sokan nem tudják, hogy a klíma általi levegőszűrés is könnyíthet helyzetünkön. A megfelelően telepített és rendszeresen karbantartott klíma berendezések lecsökkenthetik a nem kívánt baktériumok, vírusok, pollenek, szerves anyagok, (penész)gomba fajok lerakódását is és magas hatékonysággal szoríthatjuk vissza az allergia kínzó tüneteit.

A mérnöki pontossággal megtervezett beszereléshez és precíz módon végzett karbantartáshoz, a World Klíma szakembereitől minden segítséget megkap!


akciós klímák az allergiás tünetek kezeléséhez

Csökkentsen allergiás tünetein a Cooper & Hunter és GREE klímaberendezések szűrői segítségével!


A World Klíma Debrecen által forgalmazott, korszerű Cooper & Hunter és GREE klímaberendezések egészségünket is óvják! Nézzen szét az egész éves klíma akció ajánlatok közül, vagy érdeklődjön a klíma akció szereléssel szóló ajánlatainkról!

Ismerkedjen meg a legjobb ár-érték arányú, azaz a Cooper & Hunter (C&H) klímákkal!

Aki a Cooper & Hunter (C&H) klíma birtokába jut, egy csúcsminőségű és szerteágazó kényelmi funkciókkal ellátott klímaberendezés boldog tulajdonosává válhat. Habár kicsiny hazánkban csak néhány éve robbant be a piacra a márka, nem kell sokáig keresgélnie, hiszen nálunk állandó klíma akció keretében csaphat le a legjobb darabokra!

A nagyon jó hatékonysági fokkal működő, ideális ár-érték arányú és számos kényelmi funkcióval ellátott Cooper & Hunter klímákkal nem lehet melléfogni! Ezek a klímaberendezések inverteresek azonban egy olyan prémium kategóriás mikroprocesszor van beléjük építve, hogy, a kívánt hőmérsékletet beállítása után, a rendszer automata módon kikapcsol, amint elérte azt, így akár 40% energiát is megtakaríthatnak nekünk.

A C&H klímák igen strapabíróak, így ha áramingadozás lépne fel, akkor sem kell aggódnunk, hiszen igen széles spektrumú feszültséget képesek elviselni. A környezeti terhelést is csökkentik a speciális hűtőközegünknek hála, és szinte mindegyik berendezés A++ vagy A+++ energiacímkével büszkélkedhet. Bárki számára ismerős szituáció lehet, amikor sokszor nem vesszük észre időben, ha valami probléma adódik berendezésünkkel, vagy biztosak sem vagyunk benne. Ennek áthidalására a legtöbb C&A klíma öndiagnosztikával lett felruházva, ami egyet jelent azzal, hogy képes jelezni nekünk, ha valamilyen hibát észlel.

Ha épp nincs kezünkben a készülék távirányítója, vagy csak egy másik helyiségből jut eszünkbe, hogy de jó lenne bekapcsolni a klímát, elegendő, ha az okos telefonunk vagy a tablet készülékünk a közelünkben van. Egy pofon egyszerűen letölthető applikáció segítségével, Wi-fi kapcsolaton keresztül is irányíthatjuk a klímát és elérhetjük vele a legfontosabb funkciókat.

A C&H akciós klímák részletes technikai információi, ide kattintva olvashatóak el. Tudta? A Cooper & Hunter klíma gyártója minden cégünknél forgalmazott típus esetében 5 év kimagasló hosszúságú garanciával szolgáltat. De nem csak a készülékre, az általunk végzett szolgáltatásokra is garanciát vállalunk!

Cooper & Hunter klímák 250 ezer Ft alatt

Cooper&Hunter nem véletlenül egyik legnépszerűbb típusa a VERITAS. A World Klíma kínálatában megtalálható Veritas fűtési hatékonysága rendkívül magas 4,6 SCOP, emellett 2,6 – 3,6 kW-os fogyasztásukkal és A++ energia besorolásukkal igyekeznek csökkenteni terheinken.

A C&H VERITAS S09FTXQ például olyan időzítővel van ellátva, melynek segítségével akár egy teljes nappal előtte is kedvünk szerint beállíthatjuk, mikor lépjen működésbe vagy éppen mikor kapcsoljon ki a klímánk. A párátlanítás üzemmód használatával pedig megelőzhetjük, hogy otthonunkban penészedés lépjen fel.

A C&H VERITAS S12FTXQ egyik legnagyobb előnye az ECO-FRESH porszűrő, ami azt a célt hivatott szolgálni, hogy minél kisebb legyen a helyiségben a szálló por. A berendezés szűrője egy antibakteriális bevonatottal van felruházva, így nem kell tartanunk a különböző kórokozók letelepedésétől, a levegőtisztító funkciójával pedig újra egy mély és friss lélegzettel tölthetjük meg tüdőnket.

Megtekintené a legjobb C&H klíma akció ajánlatokat?

C&H klíma akciók

Cooper & Hunter klímák 250 ezer Ft felett

A C&H VERITAS S18FTXQ például az alvó üzemmód és hangtalan működésével lép be az otthonunk meghitt légkörébe. Ha fontos számunkra a zavartalan alvás vagy szeretnénk teljes mértékben kiélvezni a nappal pihenést, a C&A klíma képes saját magát minél csendesebb működésre bírni.

A C&H VERITAS S24FTXQ az intelligens leolvasztás és az öndiagnosztika mellett, a készülék I-FEEL funkciója segítségével kényelmesen hátradőlhetünk, hiszen a távirányítóban lévő hőmérő vezérlésével a klíma képes megmérni a helyiség hőmérsékletét, majd folyamatosan arra törekszik, hogy mindig ideális hőmérsékletet alakítson ki a kívánt helyiségben. Az éjszakai üzemmódban például, a készülék a hőingadozás elkerülése és a nyugodt alvás megteremtése érdekében csak lassan 1 fokos különbségekkel növeli vagy csökkenti a hőmérsékletet.

A felsorolás itt még nem ért véget, C&H klíma akciók verhetetlen áron!

C&H klíma akciók

A környezettudatosság a virágkorát éri, legyen Ön is részese már a klímáján keresztül is!

Mielőtt valaki klíma beszerzésére adja a fejét, két fontos szempontot érdemes figyelembe venni: milyen energiafelhasználással működik a készülék, illetve a környezetre gyakorolt hatását. A légkondicionáló berendezések minden esetben energiacímkével vannak ellátva, így könnyen nyomon tudjuk követni, hogy milyen mértékben fogja terhelni családi költségvetésünket, illetve környezetünket az újonnan beszerzett masina. Mindig érdemes „A” kategóriát választani az energiahatékonyság szempontjából, hiszen ez a kis zöld kód jelzi azt, hogy kevesebb áramot fogyasztó készülékkel állunk szemben, és ezen belül is az „A+++” jelzés a leggazdaságosabb, avagy a csúcsok csúcsa. Ha tehetjük, válasszuk a környezetkímélőbb fajtákat és döntsük okosan, hiszen hosszú távon is számít, hogy mit választunk. Ha befektetünk egy ilyen készülékbe, garantáltan tízezreket spórolhatunk éves szinten!

Nem csak az energiafelhasználáson keresztül csökkenthetjük ökológiai lábnyomunk, hanem a klíma felszerelésén keresztül is! Cégüknél a beszerelés során a minél pormentesebb folyamat érdekében alaposan körbefóliázzuk az érintett területeket és minden esetben ipari porszívót használunk a környezetvédelem jegyében.

A World Klíma Debrecen által forgalmazott GREE és Cooper & Hunter összes berendezése A++ és A+++ energiatáblával van ellátva! Érdeklik a részletek? Nézzen szét klíma akció ajánlataink közül!

Azt hiszem, megvan a kiszemelt. Kapok segítségét a beszereléshez?

Egy nagyon nagy Igen! Sőt! Ez az egyik alapfeltétele a szakszerű üzembe helyezésnek, így mindenképpen szakemberek segítő kezeihez érdemes folyamodnunk. A World Klíma Debrecen és vonzáskörzetében, kizárólag szakemberek által, gondos és precíz munkával segítik a készüléke megfelelő beszerelését. A lakása és környezete védelme érdekében, maximálisan odaadóak vagyunk, hiszen alaposan körbetekercseljük az érintett területeket és ipari porszívónk segítségével azon ügyeskedünk, hogy egy csepp por sem maradjon a lakásában.

Kizárólag műszaki és esztétikai szempontból is kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, így a klímája élettartama is jelentősen megnövekedhet vele!


akciós klíma szereléssel debrecen vonzáskörzetében

Akciós klíma szereléssel? Válassza a World Klíma berendezéseit.


Dőljön hátra kényelmesen és élvezze, amíg szakembereink a legjobb tudásukat bevetve dolgoznak a klímája beszerelésén! Árajánlatért hívjon minket bátran a +36(20)5500-707 telefonszámon, vagy dobjon nekünk egy üzenetet az info@worldklima.hu e-mail címre. Akciós klíma szereléssel: egész évben remek árakkal várjuk és a beszerelésben is számíthat ránk!

Még a karbantartás terhét is levesszük a válláról!

A megfelelő klíma kiválasztását követően azonban ne dőljünk hátra a kanapén, hiszen a beszerelést követően, a légkondicionáló berendezések rendszeres karbantartást igényelnek. Alap esetben, a karbantartás a gyártó által követelt garanciás feltétel, amelynek elmulasztása a garancia elvesztésével jár, azonban könnyen előfordulhat, hogy olyan készüléke van, amely már nem rendelkezik érvényes jótállással, viszont ebben az esetben sem elhanyagolható szempont a rendszeres karbantartás. Legalább évente egyszer érdemes elvégeztetni megfelelő szakember bevonásával, így az egészségünk megőrzése mellett energiát takaríthatunk meg, de a készülékünk élettartalmát is kitolhatjuk vele.

Önnek alig fél óra az életből és higgyük el, a megfelelően karbantartott légkondicionáló egység idővel meghálálja magát és igen hosszú időre hű társunkként fogadhatjuk otthonunkba!

A World Klíma szolgáltatási közé a karbantartási munkálatok is beletartoznak, így ha kiváló szakembereket keres, árajánlatért forduljon bátran hozzánk!

Felveszem a kapcsolatot!

Nézze meg, hogyan zajlanak a karbantartás műveleteit!


Kérdése van? Bátran emelje fel a kagylót és tárcsázza a +36 20/550 0707 telefonszámot az INGYENES tanácsadásért! Nálunk az akciós klíma árak mellett valódi szakértők támogatására is számíthat.

Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása