• Mit jelent az energiaosztály?
  2020. július 01
  1309

  A klímaberendezések energiafelhasználásuk szerint különböző osztályokba vannak besorolva.

 • Klíma ár - Ezek a mérlegelendő tényezők
  2020. március 05
  216

  Az elmúlt években tapasztalható forró nyarak egyre több ember igényét keltették életre egy megfelelő légkondicionáló berendezés iránt, azonban a lakókörnyezetünk sajátosságait és egyedi igényeinket figyelembe véve a gyártók olyan sokféle típussal válaszoltak, hogy nem egyszerű a döntés.

 • Gree Comfort X
  2020. február 05
  339

  Mutatós külső, okos belső: ez a Gree Comfort X Wi-Fi klíma. Nem csak a modern, letisztult kialakítású külsejével teszi impozánssá otthonunkat, de számos extra funkciójával is megkönnyíti mindennapjainkat.

 • A 21. század innovációja: az okos klíma
  2020. január 31
  1017

  A World Klíma debreceni szaküzletében is egyre keresettebbek és elterjedtebbek a „smart”, vagyis az okos klímák, melyek nagymértékben megkönnyítik az életünket, a korszerű technológiának köszönhetően jelentősen javítják életminőségünket. De mit is jelent ez a kifejezés valójában?

 • Fűtsön gazdaságosan klímával!
  2020. január 13
  1235

  Az az ésszerű, ha egy megvásárolt készüléket több dologra is fel tudunk használni, nem igaz? Ugyanez vonatkoztatható a klímára is.

 • Miért fontos az autóklíma tisztítás?
  2019. december 14
  202

  Biztosan előfordult már életük során azokkal az autótulajdonosokkal, akik autóklímával rendelkeznek, hogy a készülék bekapcsolását követően dohos, áporodott szag árasztotta el a kocsit. Netalántán egy barát vagy családtag ült be az anyósülésre és köhögni-tüsszögni kezdett a légkonditól, mondván hogy allergiás vagy csupán túl száraz a levegő.