• Gree Comfort X
  2020. február 05
  29

  Mutatós külső, okos belső: ez a Gree Comfort X Wi-Fi klíma. Nem csak a modern, letisztult kialakítású külsejével teszi impozánssá otthonunkat, de számos extra funkciójával is megkönnyíti mindennapjainkat.

 • A 21. század innovációja: az okos klíma
  2020. január 31
  841

  A Word Klíma debreceni szaküzletében is egyre keresettebbek és elterjedtebbek a „smart”, vagyis az okos klímák, melyek nagymértékben megkönnyítik az életünket, a korszerű technológiának köszönhetően jelentősen javítják életminőségünket. De mit is jelent ez a kifejezés valójában?

 • Fűtsön gazdaságosan klímával!
  2020. január 13
  1021

  Az az ésszerű, ha egy megvásárolt készüléket több dologra is fel tudunk használni, nem igaz? Ugyanez vonatkoztatható a klímára is.

 • Miért fontos az autóklíma tisztítás?
  2019. december 14
  50

  Biztosan előfordult már életük során azokkal az autótulajdonosokkal, akik autóklímával rendelkeznek, hogy a készülék bekapcsolását követően dohos, áporodott szag árasztotta el a kocsit. Netalántán egy barát vagy családtag ült be az anyósülésre és köhögni-tüsszögni kezdett a légkonditól, mondván hogy allergiás vagy csupán túl száraz a levegő.

 • Páramentesítő
  2019. augusztus 19
  397

  A háztartásokban viszonylag gyakran találkozhatunk klímaberendezésekkel, amelyek az optimális levegőminőséget hivatottak szolgálni. Itt azonban nem csak a levegő hőmérsékletének szabályozására kell gondolnunk, hanem annak tisztítására is...

 • Klíma vásárlás webáruházban és szaküzletben
  2019. augusztus 08
  219

  A globális felmelegedésnek köszönhetően éghajlatunk az elmúlt években drasztikusan megváltozott. Sajnos, a felmelegedés mértéke rohamosan nő. Egyre gyakoribbak lesznek az olyan napok, amikor az extrém magas hőmérséklet ellehetetleníti életünket.