Milyen kényelmi funkciói lehetnek egy klímának?

2017. március 21.
579
Milyen kényelmi funkciói lehetnek egy klímának?

A legújabb légkondicionáló berendezések minden eddiginél jobban alkalmazkodnak az igényeinkhez. Innovatív kialakítás, rendkívül nagy hatékonyság, kiváló tisztítórendszer… És még lehetne sorolni! Mik azok a kényelmi megoldások, amikkel tovább nőhet komfortérzetünk?

„Hőhullám” funkció

Ezt a funkciót ( a hőérzékelés fiziológiájának figyelembe vételével fejlesztették ki; az emberi test fiziológiailag alkalmazkodik a hőmérséklet-változásokhoz. Amikor az Econavi emberi jelenlétet, de alacsony aktivitást érzékel, a „hőhullám” funkció az ütemes hőmérséklet-szabályozás alkalmazásával további energia-megtakarítást biztosít, a kényelem csorbítása nélkül.
Részletek

hőhullám funkció klíma debrecen
A hőhullám funkció működése


 „Napfény-érzékelő”

Ugye milyen érdekes belegondolni, hogy a légkondink felismeri a napsütést? Napjainkban már ez is lehetséges! Az Econavi érzékeli a szobába besütő napfény intenzitásának változását és megállapítja, hogy napos vagy felhős-e az idő, illetve hogy éjszaka van-e. A rendszer kevésbé napsütéses körülmények között csökkenti a hűtést, ezáltal csökkenti az energiapazarlást.

Ráadásul, ez a modern rendszer képes megkülönböztetni a különböző objektumokat! Könnyen tesz különbséget az elektromos termékek és a háziállatok között is!

klíma napfény-érzékelő debrecen

A napfény-érzékelő működése

 
A szenzorok kényelmesebbé tehetik mindennapjainkat!

Az Autocomfort érzékelője a még tökéletesebb komfortérzet biztosítását szolgálja. A magas aktivitás érzékelő észleli, amikor az aktivitási szint növekszik, és a komfortérzet javítása érdekében automatikusan növeli a hűtésre fordított energiát úgy, mintha Ön 1°C-kal alacsonyabb hőmérsékletet állított volna be.
Részletek


Hogyan csökkentheti egy klíma akár a torokszárazság tüneteit?

A Mild Dry hűtési rendszer a hagyományos hűtéshez képest akár 10%-kal magasabb relatív páratartalom fenntartására képes, ami csökkentheti a bőr- és torokszárazság tüneteit.


Vegye át az irányítást a világ bármely pontjáról!

Ugye Ön is rendelkezik okostelefonnal? Most már akár a munkahelyéről vezérelheti otthonának hőmérsékletét! Az Internet Control funkciónak hála a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket.


Eddig gondolkozott, hogy milyen is lenne az Önnek tökéletesen megfelelő légkondicionáló berendezés? A kényelmi funkciók segíthetnek megkönnyíteni a választást!
Részletek

Részletesebb információért keressen fel bennünket bizalommal:

World Klíma Debrecen
Marosi Tibor
telefon: +36-20-5500-707
e-mail: info@worldklima.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!