Vásároljunk klímát megbízható szakértőtől! – a World Klíma Debrecen ebben segítséget nyújt!

2018. május 18.
387
Vásároljunk klímát megbízható szakértőtől! – a World Klíma Debrecen ebben segítséget nyújt!

Nyakunkon a klímaszezon, ilyenkor a legtöbben már szeretnénk időben, még a nyári hőség előtt megvásárolni és beszereltetni berendezésünket. A megfelelő készülék kiválasztása azonban nem is olyan egyszerű feladat.
A World Klíma Debrecen az alábbi tanácsokkal szeretné megkönnyíteni a vásárlást:

Ne az ár legyen az elsődleges szempont

Ma már a hipermarketekben és a nagyobb barkácsáruházakban is vásárolhatunk klímaberendezéseket. Sokszor ezek a termékek rendkívül kedvező árral csábítanak. A legtöbb esetben azonban „no name” berendezésekről van szó, melyek szinte teljesen ismeretlenek a piacon.
Amellett, hogy a silányabb minőségű klímák sokszor „zsákbamacskának” bizonyulnak, lényeges probléma velük kapcsolatban, hogy ilyen gyártók esetében a készülék esetleges meghibásodásakor nem fogunk olyan szerelőt találni, aki elvállalná annak javítását, továbbá garanciájuk is általában csak rövid életű. A szaktanácsadás hiánya is problémát okozhat, így pedig rendkívül nehéz dolgunk lesz majd a döntésnél. Összességében tehát egy olcsó klímaberendezés végül igen drága döntésnek bizonyulhat.


klíma vásárlás Debrecenben


Vásárlás webáruházból (?)

Az internetes kereskedelem a 21. században egyre inkább teret nyer magának, napjainkban sorra nyílnak a különböző webáruházak, az interneten már gyakorlatilag bármi beszerezhető. Azonban nem árt óvatosnak lennünk.

Webshopos vásárlásnál fejtörést okozhat az a kérdés, hogy ki is fogja felszerelni és beüzemelni a készüléket. Egy 2015-ben hatályba lépett rendelet szerint csak akkor vásárolható klímaberendezés, ha a végfelhasználó egy kitöltött tanúsítvánnyal igazolja, hogy a
telepítést szakképzett szerelő végzi majd el. Ilyen (megbízható) szakembert azonban nem mindig könnyű találni, pláne, ha már nyakunkon a szezon.

Honnan érdemes klímát vásárolni Debrecen területén?


A World Klíma Debrecen csapata magasan képzett szakemberekből áll, ingyenes tanácsadást és helyszíni felmérést biztosítunk, minden kérdésére válaszolunk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen! A vásárlás után sem hagyjuk magukra ügyfeleinket, teljes körű szolgáltatást nyújtunk: azon túl, hogy szakszerűen felszereljük az egységet, tájékoztatjuk az esetleges karbantartási és tisztítási munkákról is, melyeket kedvezményes áron végzünk.
World Klíma Debrecen – klímavásárlás szakértőktől, kedvező áron, garanciával és teljes körű szolgáltatással!

További információra van szüksége az okos klímákkal kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
World Klíma Debrecen Marosi Tibor
telefon:+36-20-5500-707e-mail:info@worldklima.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!