Képre kattintva galéria nyílik.

LG Silence S18EQ

5,2 kW

A++ energiaosztály

10 év garancia

Ár: 326.000 Ft

Inverter kompresszor
10 év garanciával

A forradalmi inverter technológia különösen hatékony, erőteljes, ugyanakkor halk működést biztosít, mindezt 10 év garanciával.

 

Energiatakarékos

Energiatakarékos

Az inverter kompresszor folyamatosan szabályozza a kompresszor sebességét, így tartja fent a kívánt hőmérsékletet. Sőt, az LG Smart Inverter technológia energiatakarékos működési frekvenciájának köszönhetően még többet spórolhat, mint egy hagyományos kompresszorral.

Gyors hűtés

Gyors hűtés

Az LG légkondícionálói az erőteljes hűtési sebességű LG Smart Inverternek köszönhetően gyorsan lehűtik a levegőt, így a nagy területű szobákat is gyorsan le lehet hűteni.

Egyszerű és karcsú megjelenés, rejtett kijelzővel

Egyszerű és karcsú megjelenés,
rejtett kijelzővel

Az LG légkondícionálói keskeny és modern megjelenésüknek köszönhetően könnyedén telepíthető és egyszerűen tisztíthatók. A nagy rejtett kijelző tökéletesen alkalmas az energia kijelző kényelmes ellenőrzésére.

Alacsony zajszint 19dB

Alacsony
zajszint 19dB

Az LG légkondicionálói alacsony zajszinten működnek az egyedi LG kefe nélküli, egyenáramú (BLDC) motortechnológiának köszönhetően, mely mentes minden felesleges zajtól és zökkenőmentesen üzemel.

Aktív energiaszabályzás_Smart Inverter

Aktív
energiaszabályzás

Az aktív energiaszabályzás funkció segítségével a hűs levegő kényelmét élvezheti, miközben energiát takaríthat meg.

Kellemes légáram

Kellemes légáram

Ez a funkció egy meghatározott pozícióba állítja a terelőlapátot, így elkerülve, hogy a beáramló levegő közvetlenül a szobában tartózkodókra irányuljon.

Gyors és egyszerű telepítés

Gyors és egyszerű telepítés

Az LG légkondicionálóit úgy tervezték, hogy könnyű és hatékony legyen a felszerelésük, figyelembe véve a környezetet és a telepítéshez szükséges emberek számát. A felszereléshez, beépítéshez szükséges szerelők számának és időnek csökkentésével, immáron rövidebb idő alatt több egység szerelhető fel.

 • 6 fokozatban szabályozható terelőlapát

  6 fokozatban szabályozható terelőlapát

  A terelőlapát függőlegesen 6 fokozatba állítható, kiválasztva az Ön számára legmegfelelőbb légáramlási irányt.

 • Kettős védelmet nyújtó szűrő

  Kettős védelmet nyújtó szűrő

  A kettős védelmet nyújtó szűrő magához vonzza és összegyűjti a mikroport és a baktériumokat.

Hathatós fűtés

Hathatós fűtés

A négyirányú automatikus légterelés szabályozza a légáram irányát a környezet feltételei alapján, és optimálisan juttatja el a meleg levegőt a térben, így a szoba felfűtése gyorsan megtörténik.

 

 • Automatikus tisztítás

  Automatikus tisztítás

  Az átfogó automatikus tisztítófonkció biztosítja a baktériumok és penész letelepedésének megelőzését a hőcserélőn, ezáltal pedig kellemessé teszi a kényelmes köznyezetet.

 • Gold Fin™