ózonos klímatisztítás debrecen

Ózonos klímatisztítás

 

Számtalan órát töltünk el az autónkban, majd a munkából hazatérve az otthonunkban.  Amit tudunk, megteszünk ezen életterek tisztántartása érdekében, porszívózunk, törölgetünk, de így is rengetegen lesznek allergiások, húzódnak el légúti megbetegedéseik. 

 

MIÉRT?

Mert a megszokott tisztítási műveletek, mint a porszívózás, törölgetés NEM ELÉGSÉGESEK a különböző ránk leselkedő veszélyek: a penész, az atkák, a baktériumok, gombák, vírusok ellen!
Az autóülés huzatában jó néhány olyan rés, és hasadék található, ahol az atkák megbújhatnak, amely részeket a legkörültekintőbb porszívózás sem tud megtisztítani!
A penész, a baktériumok, gombák és vírusok pedig köszönik, szépen tökéletesen érzik magukat a klímák pangó vízében, eldugott vezetékeiben, ahová a vegyszeres törölgető kendő, vagy hab már nem jut el.

 

Ne engedje magát megbetegíteni e kórokozók által, tisztítassa ki évente egyszer autója és lakása klímarendszerét, egy:
VEGYSZERMENTES, KÖRNYEZETBARÁT MÓDSZERREL:
az Ózonos klímatisztítással!

Mi az ózon?
Az ózon a klórnál sokkal hatékonyabb fertőtlenítő hatású oxidáló anyag. Az ózon molekulái kölcsönhatásba lépnek a levegőben lévő vírusokkal, és baktériumokkal, porszemcsékkel, sőt, még az autó légterében a kellemetlen szagot okozó részecskékkel is, amelyek az atkákkal együtt az ülések kárpitjaiba jutottak.


Kiknek ajánljuk az ózonos klímatisztítást?


klímatisztítás kisgyerekes családok számára
Kiemelten a kisgyermekes családok számára létfontosságú
az autó utasterének tisztasága, hiszen az ő immunrendszerük
még nincs olyan kifejlett, mint a felnőtteké, emiatt hamarabb betegedhetnek meg.
A klímarendszerbe az utastérből bejutó városi szennyeződések
állandó keringtetése a felnőttekre is káros!

 

autó klíma tisztítás debrecen
Egy használt autó vásárlása esetén nem tudhatjuk, hogy az előző tulajdonos mit,
és hogyan szállított az autóban, vagy, hogy milyen állapotban van jármű klímarendszere.
Ezért még az aktív autóhasználat megkezdése előtt érdemes egy ózonos klímatisztításon átesnie a járműnek, az autó, az Ön, és a leendő utasok érdekében is.

 

klíma Debrecen háziállatok
De nem feledkezhetünk meg a háziállatokat rendszeresen autójukban szállítókról sem, hiszen a kutyusok és cicák bundájába a sétáltatás közben bármilyen kártevő megbújhat, amely lehullhat a kedvencünk bundájáról az autóban.
Ezekkel a kártevőkkel ezután mi vagyunk kénytelenek együtt utazni.

 

 

ózonos klímatisztítás az allergiával küzdőknek
Az ózonos klímatisztítás az allergiával küzdők számára is alapszükségletté válhat a pollenekkel terhes időszakokban.
A megfelelően működő klíma kiszűri az allergiát okozó pollenrészecskéket, és enyhíti legalább az autóban, és az otthonunkban töltött időszak alatt a kínzó tüneteket.

 


Az ózonos klímatisztítás legnagyobb előnyei:

 

  • Környezetbarát,
  • Vegyszermentes,
  • Autóban, illetve lakásban lévő klímák és terek tisztítására egyaránt alkalmas,
  • Az autó megbontása nélkül tisztít,
  • Vegyszerekre érzékenyek, allergiától szenvedők számára is ajánlott,
  • Legyengült immunrendszerrel, illetve kisgyermekekkel rendelkezőknek is ideális,
  • Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, penész-és gombatelepeket,
  • A nem kívánt élősködők: atkák, bogarak, pókok is elpusztulnak a koncentrált gáztól,
  • 30 perccel a kezelés után már használhatjuk is az autót.
  • A kezelés végén csak a friss levegő marad hátra;

ózonos klímatisztítás Debrecen

 

Hogyan zajlik az ózonos klímatisztítás?


Gépjármű klíma fertőtlenítése:

Az ózonos klímatisztítás 1. lépése, hogy a jármű utasterébe elhelyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. Ezután a klímaberendezést beüzemeljük és belső keringetésre kapcsoljuk. Gépünk ózon(O3) molekulákkal árasztja el az utasteret, eljut a klíma hőcserélőjéhez és a nehezen hozzáférhető levegőjáratokba is. Az eljárás az autó szennyezettségétől függően 15-90 perc. Kevésbé szennyezett klíma fertőtlenítésére elegendő 15 perc, erősen beivódott szagok esetében 30-90 perc szükséges. Ez idő alatt az autó ajtóit és ablakait zárva kell tartani, a megfelelő hatás érdekében tömény ózon koncentráció szükséges. A vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók az ózonnal érintkezve egy oxidációs folyamat által teljesen megsemmisülnek. A folyamat végén az   (O3) elveszíti extra oxigén atomját, így nem marad más hátra mint tiszta oxigén higénikus friss levegő és kellemes illat.

Az ózonos klímatisztítás legnagyobb előnye, hogy nemcsak a klímát tisztítja meg, hanem minden más felületet is az utastérben. Így lesz a párától nyirkos, dohos szagot felvevő kárpitnak is friss, tiszta illata.

FONTOS: Az ózonos klíma fertőtlenítés nem mentesít a pollen szűrő cseréje alól.
A szűrő csere gyakoriságáról érdeklődjön szakszervizben.

 

Épületek, szobák, lakás klíma fertőtlenítése:

Lakások vagy különböző helyiségek és azok klíma berendezéseinek tisztítása az autókéhoz hasonlóan végzendő. Általunk használt készülék átlagos belmagasságnál max. 60 négyzetméteres helyiséget tud hatékonyan ellátni. Ha a kezelendő lakás ettől nagyobb akkor le kell választani néhány szobát és több ciklusban elvégezni a fertőtlenítést. A kezelendő helyiségből el kell távolítani a szobanövényeket és háziállatokat. A klíma szűrőit alaposan kimossuk, vissza helyezzük, majd bekapcsoljuk  hűtés üzemben. Egy fertőtlenítő kezelés 30 percet vesz igénybe, de dohos épületek, cigaretta, háziállat, kellemetlen beivódott szagok kivonásához 3-6 órás eljárásra is szükség lehet. Ha a készülék időzítője kikapcsol, az ózon 20-30 perc elteltével magától lebomlik, így nem marad más hátra mint tiszta oxigén higénikus friss levegő és kellemes illat.


Nem találta meg az információt, amelyre kíváncsi?
Keressen meg minket bátran bármely kérdéssel:
World Klíma Debrecen
Marosi Tibor
telefon: 20/5500-707
e-mail: info@worldklima.hu