Cooper & Hunter klímaberendezések: felhasználóbarát ár és kialakítás

2018. május 06.
1741
Cooper & Hunter klímaberendezések: felhasználóbarát ár és kialakítás

Az amerikai székhelyű, 30 országba exportáló Cooper & Hunter több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hűtés és légkondicionálás területén, hazánkban viszont csak néhány éve érhetőek el ennek a nagy múltú gyártónak a kimagasló minőségű termékei, melyeket a World klíma Debrecen kínálatában megtalál! Nagyfokú hatékonyságukkal, számos kényelmi funkcióikkal és kedvező ár-érték arányukkal a Cooper & Hunter klímaberendezések tökéletes választásnak bizonyulnak minden háztartás számára.

Kényelmi funkciók az innováció szolgálatában

Az intelligens WiFi vezérlés lehetővé teszi, hogy Ön – akár otthonán kívül is – irányítani tudja készülékét számítógépéről vagy akár okostelefonjáról. Ez rendkívül hasznos tud lenni például akkor, ha nyaralunk, és elfelejtettük kikapcsolni a klímát, vagy ha kellemesen hűvös lakásba szeretnénk hazaérkezni munkahelyünkről. Az ergonomikus kialakítású prémium távvezérlő kényelmes használatot tesz lehetővé nappal – és a világításnak köszönhetően – éjszaka is. További praktikus kényelmi funkció az időzítő is, melynek segítségével akár 24 órával előre beállíthatjuk, mikor kapcsoljon be vagy éppen ki a klímánk.
A World Klíma Debrecen által forgalmazott, korszerű Cooper & Hunter klímaberendezés egészségünket is óvja: a levegőt nem csak lehűti – vagy éppen felfűti –, hanem ezen felül tisztán is tartja azt, távol tartva így a különböző baktériumokat, gombákat, és különböző allergén anyagokat.

klíma debrecenben kényelmi funkciókkal

Hatékony hűtés és fűtés

A World Klíma Debrecen kínálatában megtalálható Veritas széria kiváló, A++ energia besorolással rendelkezik, így ezek a klímaberendezések jelentős összegeket takaríthatnak meg Önnek. Optimális, 2,6 – 3,6 kW-os fogyasztásukkal tökéletesen kiszolgálják a lakossági igényeket. Hatékonyságuk csendes működéssel párosul. Egy Cooper & Hunter klíma – modelltől függően – otthonunk korszerű és költséghatékony fűtését is biztosítja akár -15 °C-ig!

hatékony hűtés és fűtés klímával

Vásároljon megbízható Cooper & Hunter klímaberendezést garanciával, szakértőtől!
World Klíma Debrecen Marosi Tibor
telefon:+36-20-5500-707e-mail: info@worldklima.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!