klímakarbantartás Debrecen

Klímakarbantartás

KARBANTARTÁS = GYÁRTÓI GARANCIA MEGŐRZÉSE

A klímagyártók minden termékükre adott ideig különböző típusú garanciát vállalnak. Ezek garanciális javítása probléma esetén feltételekhez kötött.
A legalapvetőbb ilyen feltétel a garancia ideje alatti ÁLLANDÓ, RENDSZERES, vagyis ÉVENTE MINIMUM 1 KARBANTARTÁS megléte. Ennek elmulasztása a garancia teljes elvesztésével jár!

KARBANTARTÁS = KLÍMA ÉLETTARTAMÁNAK NÖVELÉSE

Amennyiben készüléke már nem rendelkezik érvényes jótállással, akkor is ajánlott az évi 1 karbantartás a klíma rendeltetésszerű működése, és élettartamának kitolása céljából.
A klíma a működése közben nagy mennyiségű levegőt áramoltat át a hőcserélő egységen, amely levegő azonban megannyi szennyezést hoz magával a környezetből. Ilyen szennyeződés például: a pollen, a korom, a baktériumok és vírusok. Ezek szép lassan eltömítik a hőcserélő felületét, amely károsítja a berendezést, és annak optimális működését.
Ezáltal a klíma magasabb energiafelhasználást generálhat, de befolyásolhatja a klíma fűtő/hűtő kapacitását is. 

KARBANTARTÁS = EGÉSZSÉGÜNK MEGŐRZÉSE

A klíma beltéri egységeiben a meleg, páradús környezet kiváló táptalajt nyújt a különböző vírusok, gombák és baktériumok számára. Ezek a légáramlatokba jutva bizonyos esetekben különböző betegségeket okozhatnak az emberi szervezetben. Ilyen pl. a légiós betegség.
A legionella a szabad vizekben található meg, így előfordulhat a klíma kondenzvizében is.
A Légiós betegség súlyos esetben kétoldali tüdőgyulladást, vagy egy fejfájással egybekötött lázas állapotot okozhat, ez azonban nagyon ritkán fordul csak elő. Nem érdemes azonban kockáztatni, így az évi egy alkalommal lezajló karbantartást feltétlen be kell tartani! 

klímakarbantartás

Cégünk karbantartás ajánlata

A karbantartás ideje: A klímaberendezések karbantartását minden évben  ősszel célszerű elvégezni, így a nyáron beszívott szennyeződések és a kialakult penészedés nem marad készülékében 6-8 hónapon keresztül.
Ezáltal jelentősen csökkenthető a penészgomba, és egyéb káros mikroorganizmusok elszaporodása.
Fűtés közben a párakicsapódás a külső egységben történik, így az nem okozhat számunkra problémát. Tavasszal gond nélkül válthatunk fűtésre, nincs szükség újabb tisztításra.
Ütemezett időpontban kedvezményt biztosítunk.
Március 1. és augusztus 31. között kizárólag teljes áron 12.000,- Ft-ért vállalunk klímatisztítást. Ilyenkor a várakozási idő akár több hét is lehet.

Munkatársunk Önnel előre egyeztetett időpontban jelenik meg a karbantartás végrehajtásához.

A karbantartáskor végrehajtott munkafolyamatok:

  • beltéri egység gombák, spórák, poratkák baktériumok elleni vegyszeres kezelése,
  • kültéri egység takarítása kompresszorral,
  • gáz szivárgás ellenőrzés, szükség esetén utántöltés,
  • elektromos és mechanikus csatlakozások vizsgálata,
  • védőföldelés ellenőrzése,
  • kondenzvíz vezeték vizsgálata,
  • megrongálódott csőszigetelések cseréje,
  • rezonanciák megszüntetése.
     

A karbantartás várható időtartama: 15-30 perc.
Az éves karbantartás ára: 12.000,- Ft

További kérdései vannak? Keressen fel bátran bizalommal:
World Klíma Debrecen
Marosi Tibor

telefon: +36(20)5500-707
e-mail: info@worldklima.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!