Etherea Ezüst KIT-XZ20

Etherea Ezüst KIT-XZ20
x 2

Leírás

A Panasonic klímák Etherea Ezüst változatai egy igazi luxus érzettel koronázzák meg a környezettudatosság fogalmát.

A napfény-érzékelővel ellátott Econavi rendszer gondoskodik a maximális kényelemről és hatékonyságról, a Nanoe-G légtisztító rendszer pedig a kristálytiszta minőségű levegőről.

Az új Etherea hatékonysága: az elérhető legmagasabb SEER és SCOP érték

Hiszünk benne, hogy a környezettudatosság nem jár feltétlenül a kényelmi szempontok feladásával. Ezért is vezeti be a Panasonic az új Econavi rendszert, amely összekapcsolja az emberi jelenlét érzékelését és a vezérlőrendszer technológiáját, amellyel könnyebben észleli és akár 38%-kal is csökkenti az energiapazarlást.

panasonic ethera ezüst xz20 klíma

Etherea Econavi intelligens eco érzékelőkkel

Energiamegtakarítási módszerek megismerése Az Econavi emberi jelenlétet, valamint új, napfényt érzékelő intelligens technológiája képes a helyiségben észlelt állapotnak megfelelően optimalizálni a légkondicionáló működését, így érve el jelentős energiamegtakarítást. A hűtés, komfort és kényelem zavartalan fenntartása mellett egyetlen gombnyomással energiát is megtakaríthat.

1 Új „hőhullám” funkció 2 Zónakövetés 3 Aktivitás érzékelése 4 Az emberi jelenlét hiányának érzékelése 5 Napfényérzékelés

panasonic ethera ezüst xz20 klíma 2

Szezonális hatékonyság. A termék megfelel az új ecodesign előírásoknak

Gazdaságos, környezetbarát működés, magas SCOP (szezonális energiahatékonysági mutató)
A Panasonic eredeti inverteres technológiája, valamint nagy teljesítményű kompresszora csúcskategóriás működési hatékonyságot biztosít. A felhasználók ennek köszönhetően alacsonyabb villanyszámlát kaphatnak, miközben a környezet védelméhez is hozzájárulnak.

* XE/E9-PKE SCOP-értéke fűtési üzemmódban az elektromos fűtőberendezésekhez viszonyítva +7 °C-on

panasonic ethera ezüst xz20 klíma 3

panasonic ethera ezüst xz20 klíma 4

Panasonic Etherea – Nagyobb kényelem

Rendkívül csendes légkondicionálóink garantáltan a legtisztább levegővel látják el Önt és családját. A tisztább lakókörnyezet érdekében a Brit Allergia Társaság által jóváhagyott új anti-allergén Nanoe-G technológia segít megszűrni a levegőt és frisseséget biztosítani környezetének.
A Mild Dry hűtési rendszer a hagyományos hűtéshez képest akár 10%-kal magasabb relatív páratartalom fenntartására képes.

A Panasonic Air légkondicionáló rendszer elnyerte a rangos formatervezési díjat

A Panasonic örömmel jelenti be, hogy Etherea légkondicionáló rendszere elnyerte a 2013-as IF Formatervezési Díjat.
Az IF Formatervezési Díj az egyik legfontosabb elismerés a terméktervezés területén. A szigorú zsűri a termék megjelenésétől a szolgáltatásokon át a környezetre gyakorolt hatásáig számos követelmény vizsgálata után ítéli oda a díjat az arra érdemes, igazán innovatív termékeknek.
Az otthonokban és egyéb kisebb helyiségekben ideálisan alkalmazható Panasonic Etherea légkondicionáló rendszer kiemelkedően intelligens működésének köszönhetően nyerte el a díjat.

panasonic ethera ezüst xz20 klíma 5

panasonic ethera ezüst xz20 klíma 6

Etherea új Panasonic R2 forgódugattyús kompresszorral

A szobai légkondicionáló berendezésekhez kifejlesztett Panasonic forgódugattyús kompresszorokat a világ legmostohább környezeti viszonyai között alkalmazzák. A szélsőséges körülményekre tervezett Panasonic forgódugattyús kompresszorok az üzemeltetés helyétől függetlenül nagy teljesítményű, hatékony és megbízható működést garantálnak.
A Panasonic a forgódugattyús kompresszorok legnagyobb gyártója az egész világon.

Etherea Internet Control rendszerrel

Állítsa be a légkondicionálóját a világ bármely pontjáról! Gondoskodjon kényelméről és a hatékonyságról a legalacsonyabb fogyasztás mellett.
Az Internet Control egy olyan új generációs, felhasználóbarát távirányító rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy egyszerű Android vagy iOS okostelefonnal, táblagéppel vagy PC-vel az interneten keresztül bárhonnan irányítani tudják légkondicionáló vagy hőszivattyú egységeiket.

Egyszerű telepítés

Nincs más dolga, mint csatlakoztatni az Internet Control eszközt a légkondicionálóhoz vagy hőszivattyúhoz a csomagban található vezetékkel, majd kapcsolódni a helyi WiFi hozzáférési ponthoz.

Esettanulmány. James, építész

„Építészként büszke vagyok a saját otthonomra. A munkám sajnos rengeteg utazással jár, öt kontinens repülőterei között ingázok,
Ezért ha jut egy kis időm arra, hogy néhány napot otthon töltsek, előre beprogramozom a Panasonic Multi Split rendszeremet a táblagépemen ott, ahol éppen eszembe jut, így a rendszer által nyújtott kényelem előnyeit már a hazaérkezés pillanatától élvezhetem.”

panasonic ethera ezüst xz20 klíma 7


 

Ajánlatkérés

[{"field": "name","validators": [{"type":"StringLength","min":"3","max":"255","messages":{"hu":"A n\u00e9vnek minimum 3 \u00e9s maximum 255 karakternek kell lennie!!","en":"The name must be between 3 and 255 characters long!","de":"Der Name muss zwischen 3 und 255 Zeichen lang sein.","fr":"le nom doit \u00eatre compos\u00e9 de 3 \u00e0 255 caract\u00e8res"}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adja meg nev\u00e9t.","en":"Please enter your name.","de":"Bitte geben Sie Ihren Namen ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet \u00e9crivez votre nom"}},]},{"field": "email","validators": [{"type":"EmailAddress","messages":{"hu":"K\u00e9rk\u00fck val\u00f3s email c\u00edmet adjon meg.","en":"Please enter a valid email address.","de":"Bitte geben Sie Ihre echte E-Mail-Adresse ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet laissez une adresse email existante."}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adja meg email c\u00edm\u00e9t.","en":"Please enter your email address.","de":"Bitte geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet entrer votre adresse email."}},{"type":"StringLength","min":"0","max":"255","messages":{"hu":"Az email c\u00edm maximum 255 karakter lehet!","en":"The email address must be or less than 255 characters long.","de":"Die E-Mail-Adresse kann bis zu 255 Zeichen lang sein.","fr":"l'adresse e-mail peut contenir jusqu'\u00e0 255 caract\u00e8res"}},]},{"field": "phone","validators": [{"type":"Regexp","regexp":"\\+36 [0-9]{2} [0-9]{3} [0-9]{3,4}","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck helyesen adja meg telefonsz\u00e1m\u00e1t!","en":"K\u00e9rj\u00fck helyesen adja meg telefonsz\u00e1m\u00e1t!","de":"K\u00e9rj\u00fck helyesen adja meg telefonsz\u00e1m\u00e1t!","fr":"K\u00e9rj\u00fck helyesen adja meg telefonsz\u00e1m\u00e1t!"}},]},{"field": "message","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck \u00edrjon valamit az \u00fczenethez.","en":"Please write something for us.","de":"Bitte geben Sie eine Nachricht ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet \u00e9crivez votre message"}},]},]
[]
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!